Een deep tissue massage is een krachtige manier om je lichaam weer meer in balans te brengen. 

Het is een diepgaande massage die zich richt op het bindweefsel rondom je spieren.

Met mijn handen, onderarmen en ellebogen maak ik langzame massagetechnieken zodat je bindweefsel terug losser komt en je spieren terug meer ruimte krijgen.

 

Een deep tissue massage is niet de meest zachte massage daarom bouw ik ook geleidelijk aan de druk op. Via kneedtechnieken, diepte effleurages, intermitterend drukken, fricties stimuleer ik plaatselijk de circulatie van zuurstof en bloed, zo worden verklevingen en verkrampte spieren losgemaakt.

 

Met een deep tissue massage verkrijg je op korte tijd een ongelooflijk resultaat. Het verschilt van andere massages omdat er meer gericht gewerkt wordt op een zone. Bijvoorbeeld rug, nek en schouders. 

 

Prijs: 70 euro / 50 min 

Deep Tissue

De ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage en bestemd voor diegenen die hun lichaam en geest op een vriendelijke manier willen ontspannen. 

 

Deze massage is zeer geschikt voor mensen die dagelijks onder druk staan. Maar ook als u geen klachten hebt is dit uiteraard een zeer deugddoende massage waarbij je met nieuwe energie weer verder kan.

 

De technieken die ik bij ontspanningsmassage gebruik, zijn onder meer zachte drukkende, knedende, strijkende en wrijvende bewegingen met mijn handen.

Er gaat altijd voldoende aandacht naar rug en schouders, omdat stress en spanningen zich daar vaak vastzetten.

 

Voorafgaand aan de massage kunnen klachten en aandachtspunten besproken worden. Zo kan ik de druk van de massage indien nodig hieraan aanpassen.

 

Prijs: 65 euro / 50 min 

Ontspanningsmassage

Een massage is het perfecte cadeau om aan jezelf of iemand anders te geven. 

Boek je massage via reconnective@outlook.be of via 0498/76.96.29

 

Ik verwelkom je graag. 

De massage olie is op basis van zoete amandelolie.

Er worden geen kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen of conserveringsmiddelen aan deze olie toegevoegd.  Dit zorgt er voor dat deze massage olie ideaal is voor een gevoelige huid.

Wanneer je allergisch bent voor noten dan gebruik ik een olie op basis van druivenpit.

 

Het is altijd belangrijk om mij als masseur op de hoogte te stellen van zwangerschap, ondergane operaties of blessures.

Contra- indicaties bij massages: wanneer mag er geen massage toegepast worden?

Bij gezwellen, open wonden, besmettelijke huidziekten, chronische infectieziekten, hartklachten en ernstige vaataandoeningen.

Ps: Ik ben ook werkzaam als masseur, Temazcal facilitator en organisator van workshops en arrangementen bij Elaisa Energetic Wellness.
De website van Elaisa kan je hier bekijken.  

Massage 1
Massage2
Verse bos olie
Stilte binnen in de natuur
Zalig plekje buiten...hmmm
Mijn favoriete buitenplekje :-)

© 2019 webdesign, visuals & text by Wim Stultiens